Bieslog - Gastcolumn: Nick
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
dinsdag 18 juni 2002 11:45  verstuur

Gastcolumn: Nick
?Geslachtsdelen... Nou en??

Beeldvergroting: Nick: \'Ik had er ook best 390 euro voor over!\'
Nick: 'Ik had er ook best 390 euro voor over!'
Beeldvergroting: (De Telegraaf) Opklikken tot leesbaar
(De Telegraaf) Opklikken tot leesbaar

?Een Duitser en twee Poolse mokkels krijgen het op d?r heupen en gaan effentjes te keer op de Kesselskade in Maastricht. Het resultaat? 390 euro boete!
?Passanten en omwonenden stoorden zich daaraan omdat de geslachtsdelen zichtbaar waren.?

Nou, nou, nou. 2002 en men stoort zich nog aan een paar zichtbare geslachtsdelen!
Waar zijn wij mee bezig, mensen in Maastricht? Wat is er mis met zichtbare geslachtsdelen? Moet je ?s op het strand leggen, op een dag als vandaag. Ik zal je beloven, ze zijn niet te tellen, de zichtbare geslachtsdelen. En nou heb ik het niet over het naaktstrand, nee, als men z?n bovenbroek verwisselt voor men zijn zwemslip, dat men dan heel veel zichtbare geslachtsdelen kan bekijken.

Ik weet het uit ervaring, want ik ga altijd aan de rand van het naaktstrand leggen. Met de verrekijker. Om zogenaamd de vogels te bestuderen. Maar ik speurt uitsluitend naar zichtbare geslachtsdelen! Ik ben een groot liefhebber en het spotten van zichtbare geslachtsdelen is een mooie hobby geworden.

Ik begrijp die Duitser uit de krant heel goed, want Poolse geslachtsdelen behoren tot de mooiste van de wereld. Ikzelf heb ze nooit gezien, maar een vriend van mij, een collega-geslachtsdelenspotter, heeft ze vorig jaar kunnen bekijken, op doorreis naar Moskou en hij raakt er niet over uitgepraat.

Ik heb geslachtsdelen uit bijna de hele wereld mogen bekijken - voor een paar zichtbare Poolse had ik ook best 390 euro over gehad!?